joi, 26 februarie 2009

Time to say goodbye!?


     Acest articol se refera la absente. Veti intreba daca nu cumva ne-am plimbat prin liceele din Bucuresti, dar nici vorba de asa ceva! Ne referim la absenta profesorilor (masteranzi/ doctoranzi/ asistenti) de la orele de laborator(curs/seminar). Sunt grupe care au ferestre de pana la 4 ore si nu este deloc elegant sa piarda atata timp pentru a constata ca nu ajunge nimeni sa deschida sala de curs si sa inceapa lectia. Din punctul nostru de vedere, este foarte urat din partea dascalilor sa nu anunte. 
     Daca v-ati confruntat cu situatii similare, va rugam sa lasati numele celor ce nu s-au prezentat la curs/laborator/seminar. Va asiguram ca vom face tot posibilul ca situatiile de acest gen sa nu mai existe. 

     Multumim studentului din grupa 131 pentru informatiile furnizate. (Precizam ca acesta a preferat sa ramana anonim.)

8 comentarii:

  1. Ce-ar fi sa vorbiti cu profesorii de curs inainte sa va plangeti pe la toate colturile? Nimeni nu absenteaza fara motiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina (presupun k tu esti:) ) din cate am inteles vbise seful de grupa si se parea ca s-a rezolvat. dar nu a venit nimeni, din nou. nici tu nu mai vorbi fara sa cunosti :)
    eu subscriu plangerii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, nu mă pot abține, trebuie să spun asta și aici:
    Visez ca într-o zi să primim cu toții un mass la modul "Grupa nuștiucare: laboratorul de mâine nu se va putea ține pentru că m-a sunat proful acum cinci minute și a zis că e mangă."

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine nu a venit la ore Dana? Daca e vorba de POO, pana nu apare varianta finala a orarului nu-ti poate spune nimeni cu certitudine cine si cand va tine acel seminar sau laborator. Dar chiar si asa, asta trebuie discutat cu profesorul de curs ...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. da, sunt de acord cu tine, luni avem curs :)

    RăspundețiȘtergere
  6. in loc sa promovati subiecte care nu isi au rostul (alba ca zapada sau acest post), mai bine promovati chestionarele si fiti sprijin pentru colegii vostri care au cu adevarat probleme. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. @fireatmyself, daca chestionarele la care te referi sunt cele de pe blogul fmi(caruia i s-a facut reclama si in facultate), vei vedea ca il sustinem, asa cum spunem in postul "haz de necaz".
    n-ai pentru ce

    RăspundețiȘtergere

Spune ce crezi!