joi, 19 februarie 2009

Daca n-ar fi...nu s-ar povesti...


Poate unii din voi s-au intrebat curiosi ce mai face deja cunoscuta Alba ca Zapada (of FMI). Foarte bine, este raspunsul nostru. A trecut cu brio peste sesiune, desi nu foarte multumita. Unora dintre noi nu le convine (si ni se pare perfect normal :D) sa ia note mici, cand s-au chinuit atat de mult...cu strangerea materialelor necesare invatarii...si gasirea locurilor propice de depozitare. Noi suntem alaturi de ea. Stim ca sunt momente dificile. Cand stii ca ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa iei nota mare...cum te poti multumi cu orice este <10?
Cat despre viata ei amoroasa...ca orice personaj de basm, saruta broaste si viseaza la printi. Avem sa ii dam cateva sfaturi...pentru viitor. Niciodata nu va veni un print pe cal alb pentru o Cenusareasa falsa. Niciodata nu va aprecia Praslea pe fata rea a babei, in loc de fata buna. Insa nu dispera...caci broscoi sunt destui...and they aren't picky ;)!

10 comentarii:

  1. =))) hai fata, ca te iau eu

    RăspundețiȘtergere
  2. operatia a reusit, pacientul e mort

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ma intreb daca fata asta l-a cunoscut pe ofticat

    RăspundețiȘtergere
  4. ma intreb daca fata asta se simte :))

    RăspundețiȘtergere
  5. e o nesimtita, logic ca nu se simte

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca o invidiaza fetele astea atat, cred ca e frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred k e o inventie...ce fata e asa disperata?:))

    RăspundețiȘtergere
  8. e pe bune, crede-ma ca sunt destule disperate si destui disperati. ma intreb de ce nu se strang la un loc toti.... poate iese ceva, ceva.

    RăspundețiȘtergere

Spune ce crezi!