joi, 7 mai 2009

Pe locuri, fiti gata, SESIUNE!

    Stim ca multi dintre voi sunteti stresati si va faceti griji in privinta perioadei care urmeaza, dar haideti sa ne rupem putin de ea si sa facem o calatorie in timp. Imaginati-va cum va fi vacanta! Veti avea libertatea totala sa faceti absolut orice. Puteti sa va angajati la mare sau la munte ca sezonieri sau puteti sa va angajati la diferite firme IT in Bucuresti. In caz ca nu aveti domiciliul stabil aici si stati la camin, trebuie sa tineti cont de faptul ca se va dubla regia. Daca nu vreti inca sa lucrati, va puteti procura o gama variata de literatura(romana, straina, matematica, informatica, geografica, istorica, filosofica) si puteti sa va imbunatatiti aptitudinile, sa va dezvoltati orizontul gandirii sau sa va mariti cultura generala. Nu uitati ca o calatorie va invata cat 100 de carti daca stiti sa profitati de ea. Asadar, puteti sa va luati rucsacul in spinare si sa traiti aventura vietii voastre! Ajunge cu visatul! Invatati pentru sesiune fiindca nu se cade ca intr-o asemenea vacanta sa trebuiasca sa va ganditi ca aveti restante de dat in toamna.

10 comentarii:

  1. In vacanta, eu cred ca o sa ma angajez, dar nu e ceva foarte sigur, asta pe plan profesional.

    Pe plan spiritual, vreau sa fie o perioada de regasire de sine.

    cam atat...pe moment

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ai vrea sa lucrezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna intrebare (deci vezi cum "certitudinea" ma inconjoara)

    ce as vrea:pai de la game-tester pana la junior programmer, in rest nu cred

    RăspundețiȘtergere
  4. eu as vrea sa fiu ghid turistic :D

    RăspundețiȘtergere
  5. game-tester? nice. ghid turistic? suna bine(insa ai nevoie de cunostinte ca sa poti fi un ghid bun). eu... am doua posibilitati: caut ceva in programare sau merg acasa si fac kilometrii cu masina. Va fi greu de luat o decizie..

    RăspundețiȘtergere
  6. eu merg in Bora Bora cu Adriana :))
    daca ne intoarcem, poate ne angajam:P

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dana :Am gasit imagini pe google cu Bora-Bora. Eh, oricum este prea cald pentru mine acolo. Ma retrag la munte, la racoare.Acolo sunt rechini in apa, muste tete care provoaca somn, scorpioni in nisip, serpi.uh! Acolo nu e frumos.("Sunt acrii strugurii"!!:P)

    RăspundețiȘtergere
  8. citisem Tora-Bora :)) cunostiinte? multa geografie :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Bora Bora e locul fericirii mele. Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  10. De unde stii k e locul fericirii tale? Tot ce faci acum este sa banuiesti si sa te astepti la asta cand o sa mergi acolo. Stii cum se zice legat de socoteala de acasa(ca nu se potriveste cu cea de la targ). Prudenta, ink nu s-a gasit locul unde curge doar lapte si miere.

    RăspundețiȘtergere

Spune ce crezi!